Standhouders

 • Stand huren
  U wilt ook een stand uitbaten (binnen of buiten) op onze gezellige rommelmarkt vult u dan ons online reserveringsformulier in met vermelding van gewenste datum, aantal standen en welk materiaal u wenst te verkopen. Wenst u enkel informatie dan kunt u terecht op telefoonnummer: +32 (0)479 490 330 (bereikbaar na 17u) of via mail info@snuffelland.be of u spreekt de marktmeester aan op zondag tijdens de marktdag.
 • Bevestiging
  Gezien de vrij grote belangstelling is het mogelijk dat u op een wachtlijst komt te staan. Indien er een stand vrij komt wordt u automatisch gecontacteerd. Na ondertekening van ons huisreglement en betaling van een kleine borg krijgt u uw stand toegewezen. U kan dan de stand (indien reeds vrij en de zondag voorafgaand gekend) op vrijdag tussen 10.00u en 14.00u installeren, zodat u zondag direct van start kan gaan met de verkoop. Zondag ter plaatse betaalt u het standgeld.
 • Praktische informatie
  Op zondag zijn de standen voor de standhouders reeds toegankelijk vanaf 08.00u opdat uw stand tijdig klaar kan zijn voor de bezoekers. Het cafetaria is dan ook al geopend.
 • Prijzen
  Alle prijzen zijn te verkrijgen op aanvraag.