Wilt u standhouder worden bij Snuffelland?

Lees hier meer


Stand huren

U wilt ook een stand uitbaten (binnen of buiten) op onze gezellige rommelmarkt vult u dan ons online reserveringsformulier in met vermelding van gewenste datum, aantal standen en welk materiaal u wenst te verkopen. Wenst u enkel informatie dan kunt u terecht op telefoonnummer: +32 (0)479 490 330 of u spreekt de marktmeester aan op zondag tijdens de marktdag.


Bevestiging

Gezien de vrij grote belangstelling is het mogelijk dat u op een wachtlijst komt te staan. Indien er een stand vrij komt wordt u automatisch gecontacteerd. Na ondertekening van ons huisreglement en betaling van een kleine borg krijgt u uw stand toegewezen. U kan dan de stand (indien reeds vrij en de zondag voorafgaand gekend) op vrijdag tussen 10.00u en 14.00u installeren, zodat u zondag direct van start kan gaan met de verkoop. Zondag ter plaatse betaalt u het standgeld.


Praktische informatie

Op zondag zijn de standen voor de standhouders reeds toegankelijk vanaf 08.00u opdat uw stand tijdig klaar kan zijn voor de bezoekers. De food court is dan ook al geopend.


Heeft u interesse als standhouder? Contacteer ons!

Instagram
Facebook

Bredaseweg 55
2381 Weelde-Statie
België

Elke zondag geopend
van 9u – 17u

info@snuffelland.be
(0)479 490 330